Een aankoopmakelaar, de redder in nood als het allemaal te veel wordt. Een aankoopmakelaar in Almere is geen verplichting, maar kan wel enorm helpen met het vinden van uw perfecte woning. Een aankoopmakelaar helpt met de woningjacht in Almere, weet precies waarop gelet moet worden tijdens een bezichtiging en is een expert in onderhandelen in uw voordeel! Een aankoopmakelaar kan u ook helpen met het afhandelen van andere zaken voor uw toekomstige woning. Het takenpakket verschilt per makelaar. Bespreek dus goed wat u verwacht!

 

Uw zoektocht is de aankoopmakelaars zoektocht

Aankoopmakelaars zijn in hun element en vinden uw geschikte woning vaak sneller dan u dat doet. Aankoopmakelaars kunnen soms woningen zien die nog niet officieel op Funda.nl staan, dit is een van de voordelen van een vakman zijn. Een aankoopmakelaar denkt mee over het soort woning en waar u deze voor een betaalbare prijs kunt vinden. In het centrum van Almere, of toch meer aan de rand? Uw aankoopmakelaar in Almere ondersteunt u bij de zoektocht en adviseert wijken waar u misschien zelf nog niet aan gedacht heeft.

 

Uw aankoopmakelaar in Almere helpt u met het zoeken naar een woning en het bepalen van de woningwaarde.

Uw helpende hand tijdens bezichtigingen

Uw aankoopmakelaar bezoekt samen met u de uitgezochte woningen. Hij stelt kritische vragen, is objectief tijdens het onder de loep nemen van de woning en is scherp op gebreken. U zult de aankoopmakelaar horen vragen naar de isolatie van de woning, de uitgevoerde verbouwingen en de bouwkundige staat. De voor- en nadelen van de woning worden voor u op een rij gezet en uw aankoopmakelaar zal u uitbundig adviseren over de juiste keuze.

 

Uw aankoopmakelaar in Almere ondersteunt u met het onderzoeken en bezichtigen van een woning en adviseert u door middel van voor- en nadelen wat de beste manier van handelen is.

 

Uw expert in onderhandelen

Een aankoopmakelaar maakt het zoeken naar een huis makkelijker, maar vooral tijdens de onderhandelingen toont de aankoopmakelaar zijn waarde. Als een vis in het water zal uw aankoopmakelaar voor u onderhandelen naar de beste deal. De aankoopprijs van de woning is dus waarin uw aankoopmakelaar zich bewijst. Ook de koopovereenkomst en alle onderdelen waar u scherp op moet zijn, worden met u doorgenomen.

 

Uw aankoopmakelaar in Almere is uw expert in het onderhandelen. Alle details van de koopovereenkomst worden besproken.

 

Uw begeleider voor alles rondom uw toekomstige huis.

Een huis kopen is niet alleen bezichtigen en onderhandelen. Om het huis ook daadwerkelijk te kopen, moet u verschillende zaken afhandelen. U moet op zoek naar een hypotheekadviseur of een bank. Als koper mag u een notaris kiezen en moet u een taxatierapport aanvragen. Uw aankoopmakelaar kan u verder helpen met zijn netwerk en de geschikte persoon aanraden.

 

Uw aankoopmakelaar begeleidt u tijdens de eigendomsoverdracht bij de notaris en kan u helpen met het vinden van een geschikte hypotheekadviseur of andere contacten als dit besproken is.

 

 

Uw aankoopmakelaar spant zich voor u in.

De aankoopmakelaar ontvangt makelaarscourtage voor zijn werk. Er zijn verschillende beloningsstructuren met elk hun eigen voor- en nadelen. U kunt voor een vast bedrag kiezen of een vast percentage. Handig om te weten! De makelaarscourtage valt niet onder de ‘kosten koper’ en is niet fiscaal aftrekbaar. Een aankoopmakelaar heeft geen resultaatsverplichting, maar wel een inspanningsverplichting. Bespreek goed wat u verwacht van u makelaar, dan weten beide partijen waar ze aan toe zijn! Bespreek de hoogte van de courtage en de eventuele kosten die daarnaast bij komen kijken.

 

Klikt het niet met uw aankoopmakelaar? U kunt ervoor kiezen de opdracht stop te zetten. Hier zijn vaak wel kosten aan verbonden. Bij Vesta Makelaars geldt, No Cure, No Pay.

 

Uw aankoopmakelaar in Almere: Vesta Makelaars!

Enthousiast? Klik hier voor het complete en actuele woningaanbod en klik hier om in contact met ons te komen!