Aankoopmakelaar Almere

Wilt u een woning kopen in Almere? Vesta Makelaars, NVM makelaar, helpt u graag verder.

 

U wilt een woning kopen in Almere? Gefeliciteerd. Almere is een prachtige stad en er zijn voldoende prachtige plekken waar u met plezier zult wonen. Als dé aankoopmakelaar Almere kent Vesta Makelaars de stad Almere als geen ander. Wonen in Almere kan op veel manieren: dus of u nu op zoek bent naar een starterswoning, tussenwoning, hoekwoning met of zonder garage, 2-onder-1 kap woning of een vrijstaande woning in Almere, klik hier voor het complete en actuele woningaanbod en u bent meteen verkocht!

Aankoopmakelaar diensten

Als aankoopmakelaar zijn wij natuurlijk graag bereid persoonlijke begeleiding te geven bij het zoeken van de juiste woning in Almere of te helpen wanneer u niet in de gelegenheid bent om regelmatig de website te bezoeken. Als aankoopmakelaar biedt Vesta Makelaars de keuze uit twee pakketten:

Comfort
Pakket

Met deze optie krijgt u hetzelfde als bij het Budget Pakket, maar Vesta Makelaars Almere stelt zich als aankoopmakelaar bij deze optie ook een aankoopprofiel op van uw wensen en begeleidt u gedurende het complete zoek- en aankoopproces.

Budget
Pakket

U zoekt zelf naar een geschikte woning. Op onze site, maar bijvoorbeeld ook op funda, staat het ruim aanbod van woningen in Almere die te koop staan. Bent u geïnteresseerd in een bepaalde woning, dan schakelt u Vesta Makelaars Almere in als aankoopmakelaar. Samen met u bezichtigen wij de woning, geven u advies, doen de onderhandelingen, lopen de akte na en informeren bij de notaris naar een scherp tarief. En uiteraard zijn wij aanwezig zijn bij de overdracht van uw nieuwe woning.

Vesta Makelaars Almere, NVM makelaar in en voor Almere, voor het kopen van een huis, een woning verkopen in Almere en het taxeren van een woning. Met ouderwetse service, maar met een courtage die bij deze tijd past. Bel of e-mail voor een afspraak of vrijblijvend verkoopgesprek.

Meer informatie?