Wat is een waardebepaling?

Een waardebepaling is niet hetzelfde als een taxatie. Een waardebepaling van uw huidige woning geeft inzicht in uw bestedingsruimte en in de overwaarde van uw woning. Maar een waardebepaling is niet voldoende voor een verstrekking van een hypotheek of verzekering. Daar is een taxatie voor nodig.

Gratis waardebepaling voor uw woning in Almere

Spelen de vragen “Ik heb mijn droomhuis gezien, maar kunnen we dat betalen?” of “Eigenlijk zouden we wel een stapje groter willen?” of “Hoeveel is mijn huis eigenlijk nu waard in deze markt?” door uw hoofd? Dan is het handig om te weten waar u aan toe bent. Door de lage hypotheekrente en de blijvend aantrekkelijke woningmarkt is het een ideaal moment om uw huis in de verkoop te zetten. Onze makelaar-taxateur komt graag vrijblijvend bij u langs in uw woning in Almere. Door het aanvragen van een gratis waardebepaling komt u er snel achter of uw verwachtingen overeenkomen met de lokale woningmarkt. Wij geven u ook graag tips voor als u uw woning echt wilt gaan verkopen. En we vertellen u alles over onze persoonlijke aanpak. Onze gratis waardebepaling is kosteloos en verplicht u verder tot niets.

Bent u nieuwsgierig naar de waarde van uw woning?

Vraag nu een gratis waardebepaling aan bij Vesta Makelaars Almere. Wij informeren u graag vrijblijvend over de waarde van uw woning en de populariteit van uw buurt. Wit  u eerst meer informatie over het verkopen van uw woning of de waarde bepaling? Vraag hieronder uw gratis waardebepaling aan.