Verkoopmakelaar Almere

Wilt u uw woning verkopen in Almere? Vesta Makelaars, NVM makelaar, helpt u graag verder.

 

Een woning verkopen is een emotionele stap. Vaak is er twijfel aan vooraf gegaan: moet ik wel mijn huis verkopen? Er liggen zoveel herinneringen. Wilt u gebruik maken van een verkoopmakelaar Almere, of gaat u liever zelf u huis verkopen? Maar als u op deze site bent terechtgekomen dan is de keuze waarschijnlijk al gemaakt. U bent op het juiste adres. Als verkoopmakelaar gaat Vesta Makelaars Almere met zakelijke argumenten het onderhandelingsproces in met geïnteresseerde kopers die natuurlijk het onderste uit de kan proberen te halen. Als Funda makelaar kiezen we voor een reële vraagprijs zodat bezoekers sneller geïnteresseerd raken. Vervolgens gaan we de maximale opbrengst realiseren.
U kiest daarbij in welke mate wij de verkoop ter hand nemen.

Bent u benieuwd hoeveel mensen er interesse hebben in uw woning?

Verkoopmakelaar diensten

Als verkoopmakelaar in Almere kennen wij de markt als geen ander. We weten exact wat huizen op de lokale markt in Almere waard zijn en geven u een passend advies voor uw woning. Vesta Makelaars Almere heeft drie keuzepakketten:

Comfort
Pakket

Met deze optie wordt u al het werk uit handen genomen. Als verkoopmakelaar draagt Vesta Makelaars Almere zorg voor alle werkzaamheden die komen kijken bij de verkoop van uw woning.

Budget
Pakket

Het voordeligste pakket, waarbij u ook zelf de handen uit de mouwen steekt. Als verkoopmakelaar zorgen wij voor de basisopname en woningtaxatie, u levert de verkooptekst en de bijhorende foto’s aan. Ook leidt u zelf geïnteresseerde bezoekers rond in de woning. Komen zij met een bod, dan voeren wij als uw verkoopmakelaar de onderhandelingen. Leidt dat tot een akkoord, dan zorgen wij voor de technische handelingen, zoals het opmaken van de koopakte.

Maatwerk
Pakket

In overleg met Vesta Makelaars Almere maakt u afspraken welke taken u zelf oppakt en welke taken wij als verkoopmakelaar voor u uitvoeren. Zo kunt u Vesta Makelaars Almere bijvoorbeeld alleen inschakelen voor woningtaxatie, het opstellen van de koopakte of de bezichtigingen van de woning. U wilt alleen maar een ‘Te Koop’ bord in de tuin? Géén probleem!

Bij Vesta Makelaars Almere, NVM makelaar in en voor Almere, kunt u terecht als aankoopmakelaar voor uw woning -, als verkoopmakelaar en het taxeren van een woning. Met ouderwetse service, maar met een courtage die bij deze tijd past. Bel of e-mail voor een afspraak of vrijblijvend verkoopgesprek. U bent ‘Meteen Verkocht’!

Meer informatie?