Gratis waardebepaling

Bent u nieuwsgierig naar de waarde van uw woning? Vraag nu een gratis waardebepaling aan bij Vesta Makelaars Almere. Wij informeren u vrijblijvend over de waarde van uw woning en de populariteit van uw buurt. Neem contact met ons op voor meer informatie over de waardebepaling.

Gratis waardebepaling aanvragen

Verkoopmakelaar Almere

Wilt u uw woning verkopen in Almere? Vesta Makelaars, NVM makelaar, helpt u graag verder.

Een woning verkopen is een emotionele stap. Vaak is er twijfel aan vooraf gegaan: moet ik wel mijn huis verkopen? Er liggen zoveel herinneringen. Als verkoopmakelaar gaat Vesta Makelaars Almere het onderhandelingsproces in met geïnteresseerde kopers die natuurlijk het onderste uit de kan proberen te halen. Als Funda makelaar kiezen we voor een reële vraagprijs zodat bezoekers sneller geïnteresseerd raken. Vervolgens gaan we de maximale opbrengst realiseren. U kiest daarbij in welke mate wij de verkoop ter hand nemen.

Contact opnemen

Comfort Pakket

Met deze optie wordt u al het werk uit handen genomen. Als verkoopmakelaar draagt Vesta Makelaars Almere zorg voor alle werkzaamheden die komen kijken bij de verkoop van uw woning.

Contact opnemen

Budget pakket

Het voordeligste pakket, waarbij u ook zelf de handen uit de mouwen steekt. Als verkoopmakelaar zorgen wij voor de basisopname en woningtaxatie, u levert de verkooptekst en de bijhorende foto’s aan. Ook leidt u zelf geïnteresseerde bezoekers rond in de woning. Komen zij met een bod, dan voeren wij als uw verkoopmakelaar de onderhandelingen. Leidt dat tot een akkoord, dan zorgen wij voor de technische handelingen, zoals het opmaken van de koopakte.

Contact opnemen

Maatwerk pakket

In overleg met Vesta Makelaars Almere maakt u afspraken welke taken u zelf oppakt en welke taken wij als verkoopmakelaar voor u uitvoeren. Zo kunt u Vesta Makelaars Almere bijvoorbeeld alleen inschakelen voor woningtaxatie, het opstellen van de koopakte of de bezichtigingen van de woning. U wilt alleen maar een ‘Te Koop’ bord in de tuin? Géén probleem!

Contact opnemen

Heeft u vragen over de verkoop van uw woning?

Neem vandaag nog contact met ons op dan kunnen wij u daarbij helpen.