036 - 534 72 55

info@vestamakelaars.nl

Cinemadreef 138, 1325 EP Almere

Wonen in Almere

Waarom is het wonen in Almere, de snelst groeiende grote gemeente van Nederland, zo leuk? Wij geven u namens Vesta Makelaars Almere graag wat interessante informatie over deze stad.

Almere is een stad waar veel verschillende architectuur gebruikt is. Het is een speelse stad, architecten en ontwikkelaars kunnen hier zich lekker uitleven op de diversiteit aan woningen. Het voordeel daarvan is dat het wonen in Almere voor iedereen toegankelijk is, er is voor ieder budget een passende woning. Of u nou de keuze heeft gemaakt om een bestaande woning in Almere te kopen of u wilt uw droom realiseren om een eigen huis te bouwen, alles kan in Almere!

Almere is opgebouwd uit verschillende stadsdelen. Ieder stadsdeel heeft zijn eigen wijken en eigen sfeer. Of u nou dichtbij Amsterdam en ’t Gooi wilt wonen of liever de natuur opzoekt, Almere is zo gebouwd dat het aan uw wensen voldoet. Alle wijken zijn voorzien van vele voorzieningen, zoals bijvoorbeeld een station, winkels, sportmogelijkheden, speeltuinen, openbaar vervoer en veel verschillende scholen.

Wonen in Almere is genieten van de stad. U kunt naar hartenlust winkelen in een groot, auto- en fietsvrij winkelgebied waar u vele winkels, zoals bijvoorbeeld de Primark, Hudson Bay en Zara treft. De stad is heel gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en er zijn voldoende parkeergelegenheden. Op de horecapleinen in Almere vind u vele restaurants. U hoeft de stad niet te verlaten met een lege maag, er is keuze genoeg!

Een stad in de polder, dat is Almere. Omringt door het vele water, de natuur en het strand. Wonen in Almere is ook wonen in de natuur. Door de vele fiets- en wandelpaden is het verkennen van Almere zeker een aanrader. Wilt u liever de stad verkennen op het water? Door met een bootje rond te varen door de wateren van Almere geeft het u een hele andere kijk op deze mooie stad.

Mocht u na het lezen van deze informatie nog vragen hebben, Vesta Makelaars verteld u graag persoonlijk hoe het is om te wonen in Almere.

Sorteren op: