We zijn een jaar verder sinds corona zorgde voor de eerste intelligente lockdown in Nederland. In de tussentijd is er veel veranderd. De meeste van ons werken thuis, wat het belang van een goede woning alleen vergroten. Velen van ons kiezen er dan ook voor om te verhuizen, maar de krapte op de huizenmarkt maakt dit moeilijker dan gedacht. Dan speelt ook nog dat de meeste van ons graag hun eigen woning eerst willen verkopen voordat een nieuwe woning wordt gekocht om zo te voorkomen dat er twee hypotheken naast elkaar gaan lopen. Al met al kunnen we stellen dat het een hectische tijd is op de huizenmarkt. Wij, van Vesta Makelaars, vinden dat nu, meer dan ooit, een verkoopmakelaar in Almere een goede keuze is anno 2021. Laat ons u uitleggen waarom.

1. Gegarandeerd een hogere opbrengst met een verkoopmakelaar in Almere

Een huis verkopen vraagt tijd en op een krappe woningmarkt, is een goede voorbereiding essentieel. Dat er momenteel veel overboden wordt heeft u vast ook gelezen. U zou er dus ook voor kunnen kiezen zonder een verkoopmakelaar uw huis te verkopen. Toch besluit ongeveer 90% van Nederlanders die hun huis verkopen, dit te doen met een verkoopmakelaar.

Maar waarom? Een verkoopmakelaar in Almere is gespecialiseerd in woningverkoop en weet precies hoe het onderhandelproces er uit ziet. Daarnaast is hij of zij bekend met de markt in Almere. Sommige van ons kunnen aardig goed onderhandelen maar het allerbelangrijkste in het verkoopproces is expertise. Feit is, een verkoopmakelaar zal altijd meer winst kunnen behalen dan iemand die zijn huis alleen verkoopt. Expertise maakt het verschil! Daarnaast verdient u de kosten van een verkoopmakelaar in Almere zo terug. Met de winsten die de verkoopmakelaar maakt houdt u uiteindelijk een mooi bedrag over dan als u zelf zou hebben onderhandelt.

2. Een verkoopmakelaar in Almere neemt uw administratie uit handen.

Als er iets is waar de meeste mensen te weinig van hebben, dan is het wel tijd. Tenzij u tijd in overvloedt heeft, is het fijn om het verkoopproces aan een specialist over te laten. Een verkoopmakelaar verzorgt niet alleen de promotie van uw huis en het contact met potentiële kopers, maar ook de bezichtigingen! Met een verkoopmakelaar in Almere is het niet nodig het wiel opnieuw uit te vinden. U kunt in alle rust wachten en het werk laten uitvoeren door een expert.

Vooral als u tot het deel van de Nederlanders behoort die thuis voornamelijk achter de laptop werkt, is het een goed idee om de verkoop van uw woning uit handen te geven. Een groot deel van de verkoop is namelijk zaken regelen achter de computer. Als u van 9 tot 5 naar een scherm kijkt, wilt u niet uw avonduren aan hetzelfde besteden. Daarnaast kunnen er door ‘computerscherm vermoeidheid’ fouten ontstaan die u liever niet maakt als het gaat om het verkopen van een woning.

3. Een verkoopmakelaar in Almere laat geen ruimte voor fouten

Ongelukken kunnen zich in klein hoekje verstoppen en vooral als het gaat om de verkoop van een woning, kan een kleine blunder enorm naar uitpakken. Een voorlopige koopovereenkomst staat vol kleine lettertjes die minder fijn lezen dat een goede thriller. Verkoopmakelaars zijn bekend met alle juridische zaken die spelen rondom de verkoop van een woning. De kans dat u blunders maakt met een verkoopmakelaar aan uw zijde is nihil.

4. Samen afspraken maken en geen verrassingen!

Een goede verkoopmakelaar in almere bespreekt eigenlijk alles met u. Nadat u gekozen heeft voor een verkoopmakelaar, ontvangt u een opdracht tot dienstverlening. Alle afspraken, tarieven en voorwaarden kunt u hierin vinden. Sommige verkoopmakelaars werken met een vaste prijs voor hun diensten en anderen werken met een percentage over de uiteindelijke verkoopprijs. Wij, van Vesta Makelaars uit Almere werken met twee pakketten die u hier kan terug vinden

Vesta Makelaars, uw verkoopmakelaar in Almere

Een verkoopmakelaar in Almere is dus een goede keuze in 2021. Bent u opzoek naar een verkoopmakelaar in Almere? Zoek niet verder! Vesta makelaars biedt twee pakketten voor woningverkoop waar u uit kunt kiezen. We worden beoordeelt met een 9.3 op Funda, wat niet alleen onze expertise bewijst, maar ook onze klantvriendelijkheid. Het jaar 2021 biedt nieuwe kansen voor u op de woningmarkt en wij hopen uw helpende hand (op anderhalve meter) te zijn dit jaar. Neem contact  met ons op!