036 - 534 72 55

info@vestamakelaars.nl

Cinemadreef 138, 1325 EP Almere

Verzetslaan 66

1318 BW Almere

€ 225.000,- k.k. eengezinswoning

Kenmerken: – Middenwoning met houten berging. – Op een goede locatie in de Verzetswijk van Almere-Stad gelegen; – Moderne inbouwkeuken v.v. diverse apparatuur; – Tuingerichte woonkamer met deur naar de achtertuin; – 3 slaapkamers, 4 mogelijk; – Badkamer v.v. douchehoek en wastafel; – Inhoud ca. 330m3, woonoppervlakte 100 m2; – Verzorgde Achtertuin gelegen op het […]

lees meer...

100 m2
4 Slaapkamers

036 - 534 72 55

Kenmerken:
– Middenwoning met houten berging.
– Op een goede locatie in de Verzetswijk van Almere-Stad gelegen;
– Moderne inbouwkeuken v.v. diverse apparatuur;
– Tuingerichte woonkamer met deur naar de achtertuin;
– 3 slaapkamers, 4 mogelijk;
– Badkamer v.v. douchehoek en wastafel;
– Inhoud ca. 330m3, woonoppervlakte 100 m2;
– Verzorgde Achtertuin gelegen op het zuidwesten met eigen achterom en houten
berging;
– Bouwjaar 1994, perceeloppervlakte 113 m2;
– Oplevering: in overleg

Deze eengezinswoning is gelegen in de populaire Verzetswijk te Almere Stad. Voorzieningen, gezondheidscentrum, wijkcentrum, winkels, scholen, openbaar vervoer, NS-station Parkwijk en uitvalswegen bevinden zich in de directe omgeving van de woning. Ook het stadshart, Hannie schaftpark en Fanny Blankers Koenpark zijn op loop/ fietsafstand gelegen. De woning is gebouwd in 1994 en staat op een perceel van 113m2 eigen grond. De achtertuin (met berging en achterom) is gelegen op het zuidwesten.

Begane grond:
Entree, hal met meterkast en toegang tot de keuken en een doorgang naar de op het zuidwesten tuingerichte woonkamer. De woonkamer heeft een groot raam en deur ramen die een prachtig gezicht op de achtertuin geven.

De keuken bevindt zich aan de voorzijde. Deze is v.v. een recht model inbouwkeuken met diverse apparatuur en heeft voldoende ruimte voor de eethoek. Door een groot raam aan de voorzijde heeft u ook hier veel licht.

De gehele benedenverdieping is voorzien van een plavuizenvloer met daaroverheen laminaat.
Via een tussenhal met toilet en trap heeft men toegang naar de 1e verdieping

1e verdieping:
Overloop met toegang tot de badkamer en 3 slaapkamers. De ouderslaapkamer is aan de voorzijde gelegen is woning breed en heeft toegang naar het Franse balkon aan de voorzijde. De badkamer is v.v. betegeling in lichte kleurstelling, een douchehoek en een wastafel. Via een vaste, open trap op de overloop bereikt u de:

2e verdieping:
Hier treft u over de gehele verdieping een open ruimte met kastenwand en een opstelplaats van de wasmachine. De mogelijkheid tot een 4e slaapkamer is aanwezig.
Aanvaarding: in overleg

Nieuw woningaanbod ontvangen voordat het online staat?Krijg als eerste het nieuwe woningaanbod in de mail.