036 - 534 72 55

info@vestamakelaars.nl

Cinemadreef 138, 1325 EP Almere

Jerseystraat 78

1339 TW Almere

€ 200.000,- k.k. eengezinswoning

Let op! De prijs betreft een bieden vanaf prijs. – Gelegen nabij voorzieningen, scholen en openbaar vervoer (NS-station). – Kindvriendelijke buurt; – Tuingerichte woonkamer; – Eet-/leefkeuken aan de voorzijde; – 3 slaapkamers op de 1e verdieping; – Berging/ cv-kast op de verdieping; – Bergkast voor de wasmachine; – Diepe achtertuin met berging en achterom; – […]

lees meer...

88 m2
3 Slaapkamers

036 - 534 72 55

Let op! De prijs betreft een bieden vanaf prijs.

– Gelegen nabij voorzieningen, scholen en openbaar vervoer (NS-station).
– Kindvriendelijke buurt;
– Tuingerichte woonkamer;
– Eet-/leefkeuken aan de voorzijde;
– 3 slaapkamers op de 1e verdieping;
– Berging/ cv-kast op de verdieping;
– Bergkast voor de wasmachine;
– Diepe achtertuin met berging en achterom;
– Woonoppervlakte ca. 88 m2, inhoud ca. 280 m3;
– Bouwjaar 2002, perceeloppervlakte 144 m2.
– Oplevering in overleg!!

Perfect gelegen 2-laagse MIDDENWONING in een kindvriendelijke buurt met 3 slaapkamers en een diepe achtertuin. Gelegen in de Eilandenbuurt te Almere-Buiten nabij openbaar vervoer, NS-station (Oostvaarders) en scholen. De woning is opgeleverd in 2002 op een kavel van maar liefst 144 m2. De woning verdient hier en daar nog wat aandacht.

Begane grond:
Ruime entreehal welke toegang biedt tot het toilet, garderobe nis, de meterkast en de tuingerichte woonkamer met groot raam en openslaande deur naar de tuin. Hierdoor stroomt het daglicht naar binnen en heeft u prachtig zicht op de tuin. De keuken is aan de voorzijde gelegen en uitgevoerd met een inbouwkeuken in L-vorm en diverse apparatuur w.o. brede kookplaat met 5-pitten en oven, rvs-afzuigschouw en een koelkast. De vloer op de begane grond is voorzien van grind met vloerverwarming, de wanden zijn afgewerkt met sierpleister.

1e verdieping:
Overloop welke toegang biedt tot 3 slaapkamers, cv ruimte, bergkast met opstelplaats van de wasmachine, en de badkamer. De badkamer is uitgevoerd met een douche, wastafel en een 2e toilet. Deze verdieping is voorzien gespoten wandafwerking welke in 2016 opnieuw is geschilderd en een pvc vloer van Moduleo impress gelegd in 2016. De huidige cv ketel is in 2015 aangeschaft.

Tuin
Diepe achtertuin (ca. 10 mtr) met vrijstaande berging en achterom, gelegen op het Noordoosten. Het buitenschilderwerk is recentelijk (Augustus 2018 ) uitgevoerd.

Oplevering: In overleg.