036 - 534 72 55

info@vestamakelaars.nl

Cinemadreef 138, 1325 EP Almere

Clementistraat 7

1323 BH Almere

€ 250.000,- k.k. Bungalow

Volledig gelijkvloers wonen in een bijzondere bungalow met ruime tuin en meerdere parkeerplaatsen aan de voorzijde! Kenmerken van deze bijzondere woning; – Gelegen in de populaire Muziekwijk te Almere-Stad; – Aangebouwde garage/berging (voorheen carport); – Voldoende parkeergelegenheid voor 2-3 auto’s op eigen terrein; – Tuingerichte woonkamer met hoog plafond en veel lichtinval; – Ruime eetkeuken […]

lees meer...

68 m2
2 Slaapkamers

036 - 534 72 55

Volledig gelijkvloers wonen in een bijzondere bungalow met ruime tuin en meerdere parkeerplaatsen aan de voorzijde!

Kenmerken van deze bijzondere woning;
– Gelegen in de populaire Muziekwijk te Almere-Stad;
– Aangebouwde garage/berging (voorheen carport);
– Voldoende parkeergelegenheid voor 2-3 auto’s op eigen terrein;
– Tuingerichte woonkamer met hoog plafond en veel lichtinval;
– Ruime eetkeuken met inbouwkeuken in L-opstelling;
– 2 slaapkamers, waarvan 1 met inloopkast;
– Moderne badkamer v.v. inloopdouche, wastafel en designradiator;
– Ruime, onderhoudsarme patiotuin met de hele dag zon;
– Woonoppervlakte 68 m2 + garage/berging (15m2), inhoud ca. 170 m3;
– Perceeloppervlakte: 209 m2 incl. de tuinvergroting.
– Oplevering; In overleg.

In de groene en kindvriendelijke omgeving van de Muziekwijk treft u aan een rustig straatje deze leuke bungalow met garage/berging en een zonnige patiotuin. Doordat de eigenaar een extra strook grond heeft gekocht is de tuin aanzienlijk vergroot en is deze eveneens vanaf de voorzijde bereikbaar. Aan de voorzijde is overigens voldoende gelegenheid voor 2 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Op loopafstand van de woning vindt u het overdekte winkelcentrum van Muziekwijk, NS-station, scholen, gezondheidscentrum en diverse sport- en recreatievoorzieningen. Tevens heeft u vanaf deze woonlocatie een snelle verbinding met de A6 richting Amsterdam, Lelystad, Utrecht en ’t Gooi.

Indeling:
Voortuin met parkeergelegenheid en toegang tot de garage/berging (voorheen carport). Via de voordeur komt u in de entreehal met toegang tot de meterkast, toilet, badkamer en de woonkamer met hoog plafond. De woonkamer is zeer licht door de grote ramen en de brede schuifpui naar de tuin. De badkamer is aan de voorzijde gelegen en is volledig v.v. moderne betegeling, inloopdouche, wastafelmeubel en een designradiator. Het plafond is v.v. inbouwverlichting. Eén van de slaapkamers is eveneens aan de voorzijde gelegen en bereikbaar via de woonkamer.

Middels een tussenhal aan de achterzijde van de woning zijn de 2e slaapkamer (met vaste kastenwand) en de eet-/leefkeuken bereikbaar. Deze is uitgevoerd met een inbouwkeuken in L-opstelling v.v. diverse inbouwapparatuur. Door het grote raam en de deur ook hier voldoende lichtinval en direct toegang tot de tuin, ideaal.

Kortom:
Volledig gelijkvloers wonen in een bijzondere woning met zonnige patiotuin en eigen parkeerplaatsen!