Woning taxatie Almere

Vesta Makelaars Almere, NVM makelaar in en voor Almere, ook voor het taxeren van uw woning!

Vesta Makelaars is taxateur in Almere en omgeving. Wij bieden verschillende soorten taxatierapporten, afhankelijk van het doel ervan. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een verkooptaxatie als u van plan bent om uw huis te verkopen, of voor een financieringstaxatie als u een hypotheek wilt afsluiten. Ook kunnen wij voorzien in taxaties bij het oversluiten van een hypotheek of bij ingrijpende gebeurtenissen als scheiden en overlijden.

Onze taxatierapporten zijn bovendien door gevalideerd door het NWWI, accuraat en zijn snel gereed.

De voordelen van Vesta Makelaars

Uw hypotheekverstrekker ziet graag een taxatierapport, u wilt vooral dat het rapport snel en deskundig opgesteld wordt. Vesta Makelaars ontzorgt u hier volledig in dankzij onze drie beloftes:

  • Gevalideerd. Onze taxatierapporten zijn door het NWWI gevalideerd en wordt zodoende geaccepteerd door iedere hypotheekverstrekker. Geen vervelende verrassingen.
  • Accuraat. Wij zijn ervaren en bekend in de regio. U kunt daarom rekening op een accurate taxatie van uw woning. Zo voorkomt u eventuele problemen bij een hypotheekaanvraag, zoals een lagere leencapaciteit door een te lage taxatie.
  • Snel. Onze taxatierapporten zijn snel klaar; ver voor het verlopen van de ontbindende voorwaarden. Ook daar hoeft u zich geen zorgen om te maken. Beloofd.

Gratis waardeschatting in 5 minuten

Heeft u nog geen officieel taxatierapport nodig, maar bent u gewoon nieuwsgierig naar de huidige waarde van uw woning? Wij maken snel en vrijblijvend een schatting, op basis van recent verkochte en vergelijkebare woningen. Binnen 5 minuten in uw mailbox.

Heeft u een taxatie nodig voor uw woning?

Of wil u eerst meer informatie over hoe een taxatie in zijn werking gaat? Neem gelijk contact met ons op.