036 - 534 72 55

info@vestamakelaars.nl

Cinemadreef 138, 1325 EP Almere

Osirispad 83

1363 XK Almere

€ 225.000,- k.k. beneden + bovenwoning

– Maisonnette hoekappartement gelegen op de begane grond en de 1e verdieping ; – Aan een fietspad en autovrije straat gelegen met een uitzicht over water; – Eigen tuin met berging; – Eigen, vaste parkeerplaats op het achtergelegen parkeerterrein; – Tuingerichte woonkamer met schuifpui; – L-vormig keukenblok v.v. diverse apparatuur; – 2 slaapkamers op de […]

lees meer...

72 m2
2 Slaapkamers

036 - 534 72 55

– Maisonnette hoekappartement gelegen op de begane grond en de 1e verdieping ;
– Aan een fietspad en autovrije straat gelegen met een uitzicht over water;
– Eigen tuin met berging;
– Eigen, vaste parkeerplaats op het achtergelegen parkeerterrein;
– Tuingerichte woonkamer met schuifpui;
– L-vormig keukenblok v.v. diverse apparatuur;
– 2 slaapkamers op de 1e verdieping;
– Badkamer v.v. douche, wastafel en wasmachine/ droger aansluiting ;
– Woonoppervlakte 72 m2, 5m2 bergruimte, bouwjaar 2010;
– Servicekosten ca. € 45,75 per maand ;
– Compleet afgewerkt met laminaat op de vloer en spacwerk op alle wanden ;
– Oplevering in overleg, kan snel.

Het Homeruskwartier ligt centraal in Almere-Poort. Deze wijk ziet er schitterend uit. Een eigen ‘centrum’, en het grote ‘ Cascadepark’ en nog veel meer voorzieningen zoals bijvoorbeeld een supermarkt, sportschool, basisscholen, een peuterspeelzaal, een gezondheidscentrum, NS/bus-station, een topsportcentrum en verschillende buurtontmoetingsruimten. De wijk ligt tevens aan het Pampushout, recreatiemogelijkheden genoeg dus in de omgeving. Tevens ben je binnen 15 minuten rijden in het centrum van Almere Stad maar ben je ook met een half uur rijden in het centrum van Amsterdam (auto of trein).

Indeling:
Begane grond
Entree/ hal met meterkast en toilet. Vanuit de hal bereikt men de keuken die is voorzien van een L-vormige inbouwkeuken met granieten werkblad en diverse inbouwapparatuur t.w.: koel vries combinatie, combi oven-magnetron, vaatwasser, inductie kookplaat met afzuigkap en een spoelbak. Vanuit de keuken komt men in de woonkamer die aan de achterzijde is gelegen. Een schuifpui geeft toegang tot de volledige betegelde tuin waarin zich ook de berging bevindt.

1e verdieping
Op de (halve) eerste verdieping bevinden zich 2 slaapkamers met laminaat en de badkamer. Beide slaapkamers liggen aan de achterzijde van de woning en hebben verschillende afmetingen. De ruime badkamer is betegeld tot aan het plafond en voorzien van een inloopdouche, wastafel, radiator en de wasmachine / droger aansluiting .

Kortom; een speels appartement gelegen in een gewilde woonwijk.

Oplevering In overleg.

Nieuw woningaanbod ontvangen voordat het online staat?Krijg als eerste het nieuwe woningaanbod in de mail.