036 - 534 72 55

info@vestamakelaars.nl

Cinemadreef 138, 1325 EP Almere

Multatuliweg 34+Bedr.

1321 EB Almere

€ 425.000,- k.k. herenhuis

Let op! dit betreft een bieden vanaf prijs, de vraagprijs bedraagt € 475.000,- k.k – Oprit met ruime parkeermogelijkheid voor meerdere auto’s op eigen terrein; – De keuken heeft een deur naar de bijkeuken en tevens een schuifpui naar de tuin; – Lichte woonkamer met een erker, gesitueerd aan de voorzijde; – Complete badkamer v.v. […]

lees meer...

155 m2
4 Slaapkamers

036 - 534 72 55

Let op! dit betreft een bieden vanaf prijs, de vraagprijs bedraagt € 475.000,- k.k

– Oprit met ruime parkeermogelijkheid voor meerdere auto’s op eigen terrein;
– De keuken heeft een deur naar de bijkeuken en tevens een schuifpui naar de tuin;
– Lichte woonkamer met een erker, gesitueerd aan de voorzijde;
– Complete badkamer v.v. douche, wastafel en toilet;
– 3 slaapkamers op de 1e verdieping;
– Riante (woon)ruimte op de 2e verdieping met schuifpui naar groot dakterras (Zuid); mogelijkheid om 2 kamers van te maken;
– Ruime garage met tussendeur naar de woning;
– Brede achtertuin (N-W) met extra toegang tot de bedrijfsruimte;
– woonoppervlakte 155 m², 20m2 garage, 23m2 dakterras, Inhoud woning circ560 m3;
– 210 m2 (incl. 90m2 verdieping) bedrijfsruimte.
– Eigen grond 495 m²;
– Bouwjaar 2000 (bedrijfsruimte: 1999);

Nabij het vele groen dat de Literatuurwijk te bieden heeft is dit half vrijstaande HERENHUIS met tuin, dakterras, 4 (5) slaapkamers en een grote multifunctionele BEDRIJFSRUIMTE ( 210 m2) gelegen. De woning en bedrijfsruimte hebben beide een eigen hoofdingang. De woning is als nieuw omdat deze 15 jaar niet bewoond geweest is maar dienst gedaan heeft als showroom.

De woning is zo gesitueerd dat u van de bedrijfsactiviteiten niets hoeft te merken. In de omgeving bevinden zich scholen, een winkelcentrum en openbaar vervoer op loopafstand. In de nabijheid is zowel een internationale basisschool (loopafstand) als een internationale middelbare school (op 10 minuten fietsafstand).
Tevens een zeer snelle verbinding met Amsterdam en Schiphol via A1: in slechts 14 minuten bent u in Amsterdam RAI/de Zuidas en in 21 minuten op Schiphol.
De woning ligt op 3 minuten afstand van NS Station Muziekwijk: trein naar Amsterdam Centraal 28 minuten en naar Schiphol 34 minuten. Gratis parkeren bij het station (auto).

De woning heeft geen gasaansluiting maar stadsverwarming en heeft dus ook geen dure omzetting nodig naar het gasloze tijdperk. De tuin is onderhoudsarm met een bodembedekking van houtsnippers.

Indeling woning:
Begane grond: Zij-entree, hal met toilet, meterkast en trapopgang, straatgerichte woonkamer met een erker. De woonkeuken is aan de achterzijde gesitueerd en is voorzien van een eenvoudig keukenblok en een schuifpui naar de tuin. Vanuit de keuken heeft men toegang tot de bijkeuken met de wasmachine aansluiting en doorgang naar de garage.
Eerste verdieping: aan de lichte en ruime overloop zijn de badkamer en 3 slaapkamers gesitueerd. Aan de voorzijde bevinden zich 2 slaapkamers en aan de achterzijde 1 woningbrede slaapkamer. De badkamer is voorzien van mediterraan tegelwerk, een douche, wastafel en toilet. Er is ruimte voor een ligbad of wasmachine en droger of een kleine sauna.
Tweede verdieping: Overloop met een grote woon/slaapruimte en een royaal dakterras van 23m².

Bijbehorende bedrijfsruimte (Adres: De Binderij 33)

De bedrijfsruimte bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Via de tuin heeft u directe toegang tot deze ruimte. De bedrijfsruimte van ca. 200 m² is verdeeld over twee verdiepingen. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur, waaronder 4 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Bedrijfspand: Bedrijfsruimte van 11 m x 10 m. Vloerbelasting begane grond 1500 kg/ m². Entresol van 90 m².
Overheaddeur van 3 m breed x 3,60 hoog.
De bedrijfsruimte is eenvoudig in te richten tot tweede woning voor familielid of bejaarde ouder(en).
De bedrijfsruimte kan uitstekend verhuurd worden met eigen adres en ingang. Bij verhuur kunnen woonkosten van de eigen woning vrijwel geheel terugverdiend worden.