036 - 534 72 55

info@vestamakelaars.nl

Cinemadreef 138, 1325 EP Almere

Hendrik Marsmanstraat 4

1321 TA Almere

€ 400.000,- k.k. eengezinswoning

– Wonen en werken onder één dak? Dubbele bewoning? Het is beiden mogelijk; – Complete inbouwkeuken v.v. inbouwapparatuur; – tuingerichte woonkamer; – Complete badkamer v.v. ligbad, wastafel, douche en toilet; ·- 3 slaapkamers, waarvan 1 op zolder – Achtertuin (N-W) v.v. eigen achterom, bestrating en berging; – Bedrijfsruimte v.v. 3 vertrekken – woonoppervlakte 112 m2, […]

lees meer...

112 m2
5 Slaapkamers

036 - 534 72 55

– Wonen en werken onder één dak? Dubbele bewoning? Het is beiden mogelijk;
– Complete inbouwkeuken v.v. inbouwapparatuur;
– tuingerichte woonkamer;
– Complete badkamer v.v. ligbad, wastafel, douche en toilet; ·- 3 slaapkamers, waarvan 1 op zolder
– Achtertuin (N-W) v.v. eigen achterom, bestrating en berging;
– Bedrijfsruimte v.v. 3 vertrekken
– woonoppervlakte 112 m2, bedrijfsruimte 80m2, Inhoud woning en bedrijfsruimte circa 615 m3;
– Eigen grond 276 m²;
– Bouwjaar 2001;
– Oplevering; In overleg

In de fraaie Literatuurwijk treft u deze hoekwoning met of bedrijfsruimte, kantoor en/of praktijk aan huis (80 m2) op een kavel van 276 m2 eigen grond. De bedrijfsruimte mag ook gebruikt worden als woonruimte en is daarmee zeer geschikt voor dubbele bewoning, bijvoorbeeld als kangoeroewoning voor oma of inwonende gezinsleden die moeilijk ter been zijn en graag gelijkvloers willen wonen.

Dit royale hoekpand ligt aan de busbaan waardoor u aan de voorzijde vrij uitzicht heeft en passanten u goed kunnen zien. Het biedt u tevens een binnentuin aan de achterzijde van de woning waar u heerlijk beschut van kunt genieten. Dichtbij zijn o.a. een gezondheidscentrum, een buurtcentrum, een cafetaria en een supermarkt.
Vanaf deze locatie heeft u een snelle verbinding met de A6 en A27 richting Amsterdam, Lelystad, Utrecht en ’t Gooi.

Indeling
Begane grond: ·Via de entree aan de voorzijde komt u in de hal met garderobe, het toilet in lichte kleurstelling, de meterkast en toegang tot de ruime woonkamer. Deze woonkamer is tuingericht en heeft een vinyl vloer, tevens is deze ruimte voorzien van een deur naar de bedrijfsruimte en de trap naar de 1e verdieping. Aan de voorzijde is de keuken gesitueerd welke is voorzien van een inbouwkeuken met lichte fronten en diverse inbouwapparatuur zoals keramische kookplaat met afzuigkap en een vaatwasser. De keuken heeft veel lichtinval door de grote glaspui aan de voorzijde van de woning.

Bedrijf/woonruimte: Deze ruimte is geschikt als kantoor en beschikt ook over een eigen entree aan de voorzijde van het pand. De hal is voorzien van een pantry met toilet en biedt middels de gang toegang tot 3 kamers. De vloer is voorzien van vinyl en de gestuukte wanden zijn recent geverfd.
Door de indeling met eigen entree, (uit te breiden) sanitaire voorzieningen en bereikbaarheid vanuit de woning is deze ruimte ook meer dan geschikt als extra woonruimte, voor dubbele bewoning.

1e verdieping: Overloop, twee(voorheen drie) riante slaapkamers, waarvan één over de gehele breedte van de woning. De vloer van de slaapkamers en overloop is voorzien van vinyl en de wanden van spuitwerk. De ruime badkamer op deze etage heeft een 2e closet, een wastafel, een ligbad met douche en heeft lichte betegeling.

2e verdieping: ·Overloop met aansluiting voor wasmachine en droger en een royale slaapkamer met veel ingebouwde bergruimte. Ook deze verdieping is voorzien van vinyl vloerbedekking.

Oplevering; In overleg