036 - 534 72 55

info@vestamakelaars.nl

Cinemadreef 138, 1325 EP Almere

Daan Hoeksemastraat 97

1336 BJ Almere

€ 200.000,- k.k. galerijflat

Prachtig gelegen 3-kamer appartement met balkon! Let op! Betreft een bieden vanaf prijs. Kenmerken van dit appartement: – 3-kamer appartement met balkon (2e verdieping) met uitzicht over groenstrook; – Gelegen in de Stripheldenbuurt met natuurgebied De Oostvaardersplassen “om de hoek”; – Winkels, scholen, NS-station, openbaar vervoer en voorzieningen op loopafstand; – Modern Complex (2006) met […]

lees meer...

84 m2
2 Slaapkamers

036 - 534 72 55

Prachtig gelegen 3-kamer appartement met balkon! Let op! Betreft een bieden vanaf prijs.

Kenmerken van dit appartement:
– 3-kamer appartement met balkon (2e verdieping) met uitzicht over groenstrook;
– Gelegen in de Stripheldenbuurt met natuurgebied De Oostvaardersplassen “om de hoek”;
– Winkels, scholen, NS-station, openbaar vervoer en voorzieningen op loopafstand;
– Modern Complex (2006) met lift en trap
– Afgesloten entree met intercominstallatie;
– Berging op de begane grond;
– 2 slaapkamers;
– Badkamer v.v. douche en wastafel;
– Keuken v.v. diverse apparatuur;
– Woonkamer met balkon;
– Woonoppervlakte ca. 84 m2 (excl. balkon ca. 6 m2);
– Bouwjaar 2006.
– Servicekosten ca. € 88,- per maand.

In het moderne appartementencomplex “Bommelsteijn” gelegen 3 kamer appartement met balkon op de 2e verdieping. Het complex is gelegen in de Stripheldenbuurt, op loopafstand van NS station, openbaar vervoer, winkels, scholen en voorzieningen. Het winkelcentrum Almere-Buiten is eveneens in de directe nabijheid gelegen. Bovendien worden er nog allerlei voorzieningen ontwikkeld ter plaatse van de Evenaar, waardoor u in de toekomst nog meer voorzieningen op loopafstand zal hebben! Het appartementencomplex is gebouwd in 2006 en bevindt zich derhalve in prima staat van onderhoud. Door het gebruik van brede deuren en lage drempels is het complex tevens zeer geschikt voor mindervaliden en/of ouderen.

Begane grond:
Afgesloten entree met brievenbussen en bellenbord/intercom; keurige hal met toegang tot de bergingen, alsmede de gemeenschappelijke containerberging. Via de lift of trap komt u op de verdiepingen.

2e etage:
Galerij met toegang tot de appartementen.

Appartement:
Entree, ruime hal met toegang tot alle ruimtes van het appartement; meterkast, toilet, badkamer, wasruimte/berging, 2 slaapkamers en de living met woonkamer en open eetkeuken.

Woonkamer
Ruime, lichte woonkamer welke met de ramen op het zuidoosten het hele jaar heerlijk licht is en een leuk uitzicht biedt over de tegenover gelegen groenstrook. De vloer in de kamer is, evenals de rest van het appartement, voorzien van laminaat.

Keuken
De zeer ruime, open eetkeuken is voorzien van een inbouwkeuken met diverse inbouwapparatuur; koelkast, vaatwasser (defect), combioven, kookplaat en een afzuigkap. U heeft hier voldoende ruimte voor een eethoek en tevens toegang tot het balkon met eveneens uitzicht over de groenstrook

Badkamer:
De badkamer is uitgevoerd met een douchehoek, wastafel en verwarming. Lichte betegeling tot aan het plafond.
Berging (begane grond)

Berging
Berg/cv ruimte met wasmachine aansluiting en een box op de begane grond.

Oplevering:
Kan snel