036 - 534 72 55

info@vestamakelaars.nl

Cinemadreef 138, 1325 EP Almere

Bramzeil 21

1319 EW Almere

€ 425.000,- k.k. eengezinswoning

Deze woning wordt aangeboden met een zogenaamde bieden vanaf prijs/starting price. Project Bosrijk Wonen is een prachtig project op een boskavel in de wijk Noorderplassen West te Almere Stad. Gebouwd in de karakteristieke jaren dertig stijl met onder andere hoge schoorstenen, brede dakrandoverstekken en fraai metselwerk. Door de variatie in woningtypen in het project is […]

lees meer...

117 m2
3 Slaapkamers

036 - 534 72 55

Deze woning wordt aangeboden met een zogenaamde bieden vanaf prijs/starting price.

Project Bosrijk Wonen is een prachtig project op een boskavel in de wijk Noorderplassen West te Almere Stad. Gebouwd in de karakteristieke jaren dertig stijl met onder andere hoge schoorstenen, brede dakrandoverstekken en fraai metselwerk. Door de variatie in woningtypen in het project is het straatbeeld heel afwisselend. Het project nadert nu zijn voltooiing.

Op een mooie locatie met uitzicht naar het bos in dit unieke project is nu een TWEE-ONDER-EEN-KAP WONING te koop gekomen. Door de ruimte van de bad- en slaapkamer volledig bij de woonkamer te betrekken is er in deze woning een ruime en speelse woonkamer gerealiseerd met veel raampartijen. Daarbij is er aan de achterzijde de keuze gemaakt voor een extra uitbouw waardoor de woonkamer nog ruimtelijker is. De woning wordt met een rood/bruine gevel opgeleverd, conform de artist impressions. Geplande oplevering is circa Oktober 2019. Woonoppervlakte 117 m2, perceel 202 m2.

De woning ligt op een fraaie middenkavel met vanuit de voorzijde zicht naar het bos. Achterzijde Noord/Oost.

Prachtige woonomgeving midden in de natuur, op loopafstand van het bos van Pampushout en het water van de Noorderplassen, maar ook met alle voorzieningen als scholen, kinderopvang, supermarkt, gezondheidscentrum en openbaar vervoer direct in de buurt.

Indeling onder andere:
Entree, hal, toiletruimte, grote uitgebouwde S-woonkamer, openslaande deuren met zijlichten naar de tuin, open keukenruimte. Door de uitbouw is de begane grond nu maar liefst inwendig 12,26 meter lang en 6,94 meter breed op het breedste punt.

1e verdieping:
Overloop, 2 slaapkamers, 1 werkkamer, 1 wasruimte, badkamerruimte.

2e verdieping:
Grote vliering over de volledige breedte van het huis.

• Ankerloze woningscheidende wanden;
• Centrale ligging in die mooie unieke project met vrij uitzicht;
• In verband met doorverkoop beperkte overdrachtsbelasting voor de koper;
• Tekeningen, technische omschrijving, meerwerklijst in de brochure van de woning (bouwnummer 28, type 3).

Disclaimer:
Alhoewel zorgvuldig samengesteld, kunnen er aan deze tekst geen rechten worden ontleend. Wij staan dan ook niet in voor de juistheid en volledigheid van de getoonde gegevens.

Nieuw woningaanbod ontvangen voordat het online staat?Krijg als eerste het nieuwe woningaanbod in de mail.