Sponsoring

Vesta Makelaars Almere, NVM makelaar in en voor Almere, die betrokken is bij de stad.

 

Vesta Makelaars Almere, NVM makelaar in en voor Almere, zijn betrokken bij de stad. We kijken verder dan alleen de woningmarkt. Gezondheid, Vrijheid en de Natuur zijn kernwaarden voor het wonen in Almere, maar niet altijd voor iedereen een vanzelfsprekendheid. Ieder mens zou daar eens bij stil moeten staan. Daarom stimuleert Vesta Makelaars, NVM makelaar in en voor Almere een ieder ook zorgvuldig met zijn lichaam, zijn vrijheid en de Natuur om te gaan. Een goede woonomgeving is daarbij onontbeerlijk. Dat weten wij als geen ander. Wij vinden het belangrijk dat mensen in beweging blijven. Dat mensen in vrijheid kunnen leven, en dat mensen kunnen genieten van de natuur. Daarom doen wij enthousiast aan sponsoring van sportclubs en goede doelen.

Sponsor uw eigen vereniging
Klanten die bij Vesta Makelaars voor het Comfort Pakket hebben gekozen mogen dan ook zelf een goed doel of organisatie opgeven. Dat kan bijvoorbeeld uw eigen vereniging of sportclub zijn, maar ook het dierenasiel, of een ander goed doel. Direct na eigendomsoverdracht van de woning maakt Vesta Makelaars, via de notaris, een bedrag over aan de organisatie die de klant een warm hart toedraagt.

Vesta Makelaars, uw makelaar in Almere voor het kopen van een woning, een woning verkopen in Almere en het taxeren van een woning. Met ouderwetse service, maar met een courtage die bij deze tijd past. Bel of e-mail voor een afspraak of vrijblijvend verkoopgesprek u bent ‘Meteen Verkocht’!

Meer informatie?