Vesta Makelaars

Bas Fennik

Bas Fennik

Register makelaar-taxateur

bas@vestamakelaars.nl 036 5347255

Een echt mensen mens, zo word ik beschreven. Mijn passie voor de makelaardij blijkt uit de vele jaren die ik in dit mooie vak heb mogen werken. Ik ben nog lang niet klaar! Iedereen weet dat eb en vloed constanten zijn in de woningmarkt, dat hoort er eenmaal bij. Het is van belang om mee te gaan met de stroom. Zelf vaar ik op mijn bootjein mijn vrije tijd, dus met de stroom meegaan is mijn tweede natuur. Daarnaast doe ik aan de martial art Kuk Sool Won. Geestelijke ontwikkeling en fysieke training staan hierbij centraal. Ook mag ik mezelf de trotste vader van twee geweldige kerels noemen. Iedereen met kinderen begrijpt het belang van goed kunnen luisteren en dienstbaar zijn. Een realistische, begrijpende en nuchtere aanpak zijn daarom de kernwoorden van mijn manier van werken.

Monique Hendriksen

Monique Hendriksen

Commercieel medewerkster

info@vestamakelaars.nl 036 5347255

De liefde voor de makelaardij en de woningmarkt zit in mijn bloed. Ik functioneer al 5 jaar in dit vak en krijg er geen genoeg van. Ik geniet van het proces dat altijd begint met een klant met een wens, en eindigt met een tevreden, gelukkige klant. Ik hou van mijn werk en dat straal ik uit. Ik haal mijn plezier uit vele verschillende bronnen. Zo hou ik van fitnessen en wandelen met mijn trouwe viervoeter. Ik ben gek op het bakken en decoreren van taarten en ander gebak. Een van mijn favoriete bezigheden naast mijn werk, is reizen.

Walter Soek

Walter Soek

Register makelaar-taxateur

walter@vestamakelaars.nl 036 5347255

20 jaar geleden maakte ik een keuze die alles veranderde. Ik koos ervoor om mij om te scholen en mijn droom na te jagen. Mijn passie voor makelaardij en de woningmarkt was niet weg te stoppen en ik heb geen dag spijt van de keuze die ik 20 jaar geleden maakte. Ik vind het geweldig om oplossingen te bieden en sta bekend bij mijn collega’s door mijn perfectionisten trekjes. Geen dag, geen huis en geen klant is hetzelfde en juist daarom blijft dit werk leuk. Naast mijn passie, doe ik ook aan andere leuke hobby’s. Misschien heeft u mij ooit op een racefiets zien langscheuren, of in een restaurant zien genieten van het heerlijke eten en de gezellige ambiance die Almere te bieden heeft.