Uw Makelaar in Almere

Bent u van plan een woning te kopen of verkopen?
Vesta Makelaars, NVM makelaar, helpt u graag verder.

 

Een woning kopen is één van de grotere levensgebeurtenissen. Maar er komt veel kijken bij het kopen en verkopen van een woning. Om zeker te weten dat u alles goed doet, is het verstandig om een makelaar in te schakelen. Zo kunt u altijd terugvallen op de juiste kennis en ervaring bij het (aan)kopen van een woning. Vesta Makelaars put inmiddels uit jarenlange ervaring en kent de lokale markt van Almere als geen ander. Wij begeleiden u graag bij diverse makelaarsdiensten.

Bent u benieuwd hoeveel mensen er interesse hebben in uw woning? Doe de koperscheck!

Makelaarsdiensten

Gaat u nu een huis kopen of verkopen? Regelt u veel zelf of laat u dat liever aan uw makelaar over? Vesta Makelaars Almere helpt u graag op maat. Bij onze makelaarsdiensten kijken wij niet alleen naar uw woonwensen, maar passen wij ook de invulling van onze dienstverlening aan op uw wensen.

Bij Vesta Makelaars Almere, NVM makelaar in en voor Almere, kunt u terecht voor een aankoopmakelaar, voor een verkoopmakelaar en voor het laten taxeren van een woning. Met ouderwetse service, maar met een courtage die bij deze tijd past.

Bel of e-mail voor een afspraak of vrijblijvend verkoopgesprek. U bent ‘Meteen Verkocht’!

Daarom Vesta Makelaars

Twijfelt u nog over het inschakelen van een makelaar? Wij overtuigen u graag van onze toegevoegde waarde. Wij kennen Almere van binnen en van buiten. Of het nu gaat om het aankopen, verkopen of taxeren van uw woning. Op alle gebieden hebben wij veel ervaring in huis en kunnen u op maat helpen.

De beste kennis in huis

Alle medewerkers van Vesta Makelaars hebben een vastgoed opleiding en/of zijn taxateurs. Door onze uitgebreide ervaring in de Almeerse makelaardij kan Vesta Makelaars u het beste advies geven.

No cure no pay

Besluit u toch op enig moment om de verkoop te stoppen? Geen probleem! Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Klant- tevredenheid

Vesta Makelaars scoort gemiddeld 8,9 op klanttevredenheid, dat is erg hoog!

Klanten spreken waardering uit

Wie kan er nu beter vertellen over onze makelaarsdiensten dan onze klanten? Vesta Makelaars Almere is erg trots dat haar dienstverlening op door klanten op Funda wordt gewaardeerd met een 8,9!

Verkopen: 8,9

Lokale marktkennis: 8,9

Deskundigheid: 9,0

Service & Begeleiding: 9,1

Prijs / Kwaliteit: 8,8

Bron: Funda

Meer informatie?